HUOLLOT

Määräaikais­­huollot ja korjaukset

autohuolto nokia Team f40

Määräaikaishuollot

Team F40 kuuluu Autoasi-korjaamoketjuun. Jo vuodesta 2003 olemme huoltaneet merkittävän määrän autoja. Huollamme autot aina valmistajan ohjeiden mukaisesti, minkä myötä myös takuut säilyvät. Myös sähköisen huoltokirjan täyttäminen onnistuu.

Alfa Romeot, Audit, BMW:t, Volvot ja Mercedes Benzit ovat jokapäiväinen näky huoltotiloissamme Nokialla.  Asentajiltamme löytyy vahva ja monipuolinen kokemus huoltotöistä, ja esimerkiksi vaativammatkin jakopään hihnan vaihdot hoituvat meillä luotettavasti.

autohuolto Nokia team f40

Korjaukset

Aika ajoin autoon ilmenee muutakin korjaustarvetta kuin perushuoltoa, kuten:

Ilmastointijärjestelmän huolto ja korjaus
Jarrujen huolto ja korjaus
Alustan huolto ja korjaus

Jos autossasi ilmenee korjattavaa, ota meihin yhteyttä, niin laitetaan auto kuntoon. Korjaamollamme on käytössä luotettavat vikadiagnoosilaitteet sekä 3D-nelipyöräsuuntauslaite.

autohuolto nokia team f40

Öljynvaihdot

Käytämme öljynvaihdoissa korkealaatuisia öljyjä, joita autonvalmistaja suosittelee. Varastostamme löytyvät yleisimmät Valvoline-öljyt.

Säännöllinen öljynvaihto auttaa pitämään moottorin kunnossa. Kun vaihdatat moottoriöljyn meillä, voit olla varma, että moottori toimii kaikissa sääolosuhteissa ja lämpötiloissa, aivan kuten moottorin valmistaja on sen suunnitellut toimivan. Moottorin käydessä öljyyn kertyy palamisjätteitä ja metallinhiukkasia, mikä ajan mittaan heikentää voitelua. Moottoriöljyn ja suodattimen vaihtaminen ehkäisee moottorin kulumista ja pienentää polttoaineenkulutusta. Huolehdimme käytetyn moottoriöljyn ja öljynsuodattimen oikeaoppisesta ja ympäristöystävällisestä kierrätyksestä, joten säästät aikaa ja vaivaa.

Meiltä myös vaihteistoöljyn vaihdot!

autohuolto nokia team f40

Rahoituspalvelu

Kun haluat tasapainottaa kukkarosi kuormahuippuja voit hyödyntää Autoasi-rahoituspalvelua. Valitse lasku, kun haluat maksaa ostoksesi kerralla: Saat laskun kotiin ja 30 päivää korotonta maksuaikaa. Laskun eräpäivään mennessä voit ottaa käyttöösi myös osamaksun toimimalla laskun ohjeiden mukaisesti. Osamaksulla valitset itse maksettavan kuukausierän tarjolla olevista vaihtoehdoista, ja saat kerran kuukaudessa laskun kotiin.

Palvelu on käytössä kaikilla yli 18-vuotiailla ja voit hyödyntää sitä myös autosi tarvikehankintoihin. Saat palvelun käyttöösi kätevästi korjaamokäynnin yhteydessä.  Korjaamo tekee rahoitushakemuksen rahoituslaitokselle asiakkaan tiedoilla. Vastauksen saa useimmiten odottaessa, joten rahoitushakemuksen tekeminen on helppoa ja nopeaa.

!!COVID-19!! Epävarmassa taloustilanteessa tarjoamme yhteistyössä Svean kanssa 12kk korotonta maksuaikaa
huoltoihin, korjauksiin, renkaisiin vanteisiin yms. Kampanja päättyy 31.12.2020

VARAA HUOLTO VERKOSSA

Varaa huolto tai rengastyöt suoraan verkosta ja säästä rahaa ja aikaa.

VARAA NYT

VARAA HUOLTO VERKOSSA

Varaa huolto tai rengastyöt suoraan verkosta ja säästä rahaa ja aikaa.

VARAA NYT